Basaltsplit.net

Direct uw prijs op
basis van uw postcode

Geen offerte
ontvangen?

Basaltsplit laten bezorgen door Basaltsplit.net:

in een big bag of los storten

U kunt uw basaltsplit natuurlijk ergens zelf halen met een aanhanger, maar er voor kiezen om basaltsplit te laten bezorgen is uiteraard een stuk prettiger. Zeker bij grotere hoeveelheden raden we aan: laat het zeker bezorgen! Basaltsplit bezorgen we in een big bag of we kunnen het gemengde puin los storten. 1 kuub basaltsplit vertegenwoordigd een aanzienlijk gewicht. 1 kuub weegt namelijk tussen de 1.500 en 1.600 kilo, zo zwaar als een grote gezinsauto. Gemiddeld wordt gerekend met 1.500 kilo. Dus als u 8 kuub basaltsplit nodig heeft, komt het totale gewicht al boven de 10 ton uit (12.000 kilo!).

Basaltsplit.net bezorgt vanuit meerdere distributiepunten in Nederland, geleverd in big bags als zowel basaltsplit los storten. Wilt u weten wat het kost om basaltsplit te laten bezorgen? Vraag bij ons een scherpe prijs aan op basis van uw postcode door het invoerveld rechts bovenin in te vullen.

Wij bezorgen uw basaltsplit op een door u gewenste dag

Laat uw big bag basaltsplit bezorgen of uw basaltsplit storten op een door u gewenste dag. De gewenste dag kunt u aangeven in het invoerveld rechts bovenin op deze website. Basaltsplit.net levert alleen op werkdagen, dus van maandag tot en met vrijdag. Een exact tijdstip afspreken, waarop de chauffeur uw basaltsplit kan bezorgen, is helaas niet mogelijk. Wel wordt u kort voor het moment van levering even gebeld door de chauffeur zodat u niet de gehele dag op de levering hoeft te wachten. U kunt met de chauffeur even overleggen waar u het basaltsplit wilt storten of de big bag geplaatst wilt hebben. Vanuit sommige distributiepunten kan worden aangegeven of het basaltsplit in de ochtend of in de middag moet worden bezorgd. De keuze om te leveren in een big bag of het basaltsplit los te storten is uiteraard aan u: maar bij grotere hoeveelheden is basaltsplit los storten veel goedkoper dan grond leveren in een big bag.
Nb. Houd er rekening mee dat de aan u per mail verzonden factuur 2 dagen voor de gewenste leverdatum middels iDEAL of overboeking per bank moet zijn voldaan.

Een big bag basaltsplit bezorgen we met een stenentrailer

Bij Basaltsplit.com bezorgen we basaltsplit in een big bag vaak met een stenentrailer. Een stenentrailer kan een lengte hebben tot maar liefst 18 meter en kan alleen op een doorlopende weg een big bag basaltsplit plaatsen. De kraan op een gemiddelde stenentrailer kan tot ongeveer 3 meter een big bag basaltsplit naast de vrachtwagen plaatsen. De big bag als verpakkingsmateriaal bevat geen statiegeld, deze hoeft dus niet geretourneerd te worden. De big bag kan dus worden meegegeven met het grof vuil. Om een indruk te krijgen van een stenentrailer, zie hieronder een film op YouTube.

Basaltsplit storten we met een kiepwagen/ kipper

Basaltsplit storten kan met verschillende typen kippers. De lengte van een kipper varieert, tussen de 13 en 16 meter. Op YouTube kunt u een voorbeeld van een kiepwagen bekijken.

Een geschikte losplek om basaltsplit te storten wordt altijd in overleg met de chauffeur bepaald. Onze prijzen zijn gebaseerd op vervoer middels een 8 x 4 kipper, de aandrijving is beperkt tot 4 wielen en kan alleen op een verharde ondergrond rijden. De prijs voor een 8 x 8 aangedreven kipper ligt hoger maar deze kan ook op onverharde ondergrond rijden maar niet op natte, drassige ondergronden. Het is aan de chauffeur te bepalen of het verantwoord is om de basaltsplit op de door u aangegeven stortplaats te storten of niet.
Houd er rekening mee dat het totale gewicht van bijvoorbeeld een kipper met 10 kuub basaltsplit uitkomt op 43 ton. Eventuele schade aan de oprit, trottoir of andere ondergronden door het gewicht van de vrachtwagen zijn voor risico van koper van het basaltsplit. Heeft u 1 of 2 kub basaltsplit nodig? Dan is bezorgen in een big bag een prima optie.

 

Waarom basaltsplit bestellen bij ons:

  •   Uw postcode bepaalt de prijs
  •   Regelmatig nieuwe prijzen
  •   Gerenommeerde leverancier
  •   Eenvoudig basalt split bestellen
  •   Snelle en correcte levering
  •   Bezorging in heel Nederland
  •   iDEAL betaling via uw eigen bank
Veilig basaltsplit betalen met iDeal van Mollie

www.basaltsplit.net

Basaltsplit voor verharding!

wij bezorgen alleen in Nederland

Basaltsplit.net bezorgt alleen in Nederland!